COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O familie a clonat cîinele care le-a salvat viața (FOTO)

O familie a clonat cîinele care le-a salvat viața (FOTO)

O poveste emoționantă vine din statul american California. O familie a hotărît să-și cloneze cîinele care le-a salvat viața în timpul unei excursii.

La moartea lui Marley, membrii familiei au apelat la o clinică specializată în clonarea animalelor. Aşa a venit pe lume Ziggy, clona lui Marley.”Hai, amice! Ieși, a venit prietenul tău.”Asemănarea cu Marley este uimitoare, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

”Are aceeași personalitate, se joacă la fel, îi plac aceleiași jucării”, a declarat Alicia Tschirhart, proprietara lui Ziggy.


Stăpînii lui au plătit 50 de mii de dolari pentru clonare. Au făcut acest efort în semn de recunoştinţă pentru Marley. Acum şase ani, cîinele şi-a apărat stăpînii aflaţi în drumeţie. Se plimbau, iar Alicia a vrut să ia un băţ de care să se sprijine.

”Am văzut un băţ și am vrut să mă aplec să-l iau. Nici măcar nu am văzut șarpele pînă la venirea lui Marley”, a spus Alicia Tschirhart, proprietara lui Ziggy.

Sub crenga respectivă era un şarpe cu clopoţei, o specie extrem de veninoasă. Marley s-a repezit şi a alungat reptila.

Episodul s-ar fi putut încheia tragic pentru femeie, avînd în vedere că erau la mare distanţă de o localitate, iar în cazul muşcăturii unui şarpe veninos, administrarea serului trebuie făcută în cîteva minute.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load