X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

O educatoare din China a fost condamnată la moarte pentru că a otrăvit 25 de copii

30 sep. 2020,, 09:45   Externe
3290 0

O educatoare de la o grădiniţă din China a fost condamnat[ la moarte pentru otrăvirea a 25 de copii, dintre care unul a decedat. Femeia ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe colegul său.

Un tribunal din provincia centrală Henan a anunțat că Wang Yun a pus azotit de sodiu în piureul pregătit pentru copiii colegului ei, după o ceartă cu acesta, potrivit The Guardian.

Incidentul a avut loc anul trecut, în luna martie. Rapoartele din acea perioadă spuneau că micutţii au început să vomite şi să leşine după ce au luat micul dejun. Un băiețel a fost în stare gravă şi, după zece luni petrecute în spital, a murit în ianuarie 2020.

Potrivit reprezentanților Tribunalului, Wang ştia că nitritul de sodiu este dăunător, dar a acţionat „fără a ţine seama de consecinţe”.

„Metodele şi circumstanţele criminale au fost extrem de dure, cu consecințe deosebit de grave şi a trebuit să fie aspru pedepsită conform legii”, se arată în hotărîrea judecătorească.


De asemenea, tribunalul a decis că Wang şi managerul creşei să despăgubească familiile copiilor.

Nu a fost prima dată cînd Wang a folosit nitrit de sodiu pentru a otrăvi pe cineva, au spus autorităţile. În 2017, a pus nitrit de sodiu în cana soţului ei, provocîndu-i răni uşoare.

Nitritul de sodiu este utilizat pentru tratarea cărnii, dar poate fi toxic atunci cînd este ingerat în cantităţi mari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?