TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O carte poștală a ajuns din Hong Kong în SUA în 26 de ani

O carte poștală a ajuns din Hong Kong în SUA în 26 de ani

O femeie din Statele Unite a declarat că încearcă să rezolve un mister după ce o carte poştală a fost livrată la locuinţa ei din Illinois după 26 de ani de la timbrare, relatează miercuri UPI.


Kim Draper a afirmat că a crezut iniţial că scrisoarea a fost trimisă la adresa greşită cînd a apărut pe 8 iulie la locuinţa ei din Springfield, însă după ce s-a uitat cu atenţie a văzut că aceasta fusese trimisă unor persoane care au locuit anterior la aceeaşi adresă în urmă cu 26 de ani - 8 iulie 1993, potrivit Agerpres.


Cartea poştală, adresată lui Leena şi Muhammad Ali Kizilbash, este semnată ''tatăl tău'' şi oferă detalii despre călătoriile bărbatului în Hong Kong.


''Este într-o stare foarte bună după ce s-a aflat undeva în sistemul de corespondenţă timp de 26 de ani'', a declarat Draper pentru publicaţia locală The State Journal-Register.


Draper a afirmat că speră să-i găsească pe destinatari, însă nu a reuşit pînă acum să obţină nicio informaţie care să o ducă la ei.


''Am sperat că poate dacă cineva a văzut povestea în ziarul nostru local, poate un membru al familiei, atunci mă va contacta'', a declarat femeia pentru CNN. ''Chiar aş vrea să îi întîlnesc. Nu vreau să pun scrisoarea iar la poştă'', a mai spus ea.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load