COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O călătorie la mamă i-a adus fiului o bogăție neașteptată

O călătorie la mamă i-a adus fiului o bogăție neașteptată

Un locuitor al statului american Michigan a cumpărat un bilet de loterie în drum spre mama sa și a cîştigat jackpotul. Despre aceasta scrie portalul UPI.

Bărbatul în vîrstă de 46 de ani s-a oprit într-o benzinărie și tot acolo a cumpărat un bilet de loterie instant. „Nu Joc loterie foarte des, dar biletul 24 Karat Gold mi-a atras atenția, spune americanul. - Atunci m-am hotărît să risc”.

Revenind în mașină, a verificat imediat rezultatele. Biletul norocos i-a adus jucătorului jumătate de milion de dolari. „Nu-mi venea să cred ochilor și am scanat biletul în magazin. Toate acestea s-au dovedit adevărate, își amintește bărbatul. Totuşi, rămînea ceva incredibil pentru mine!”.


Cîștigătorul intenționează să cheltuiască premiul obţinut pentru o maşină nouă și o călătorie prin Michigan.

La mijlocul lunii mai, presa a scris despre cazul din orașul american Charlotte, Carolina de Nord, unde un bărbat s-a oprit la o benzinărie și a cîştigat jackpotul.
Stephen Floyd a plătit pentru benzină la una dintre benzinăriile BP și a decis să cumpere un bilet la loterie, datorită căruia a reușit să cîștige un milion de dolari.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load