COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O britanică a împărtășit secretul longevității la cea de-a 105-a aniversare

O britanică a împărtășit secretul longevității la cea de-a 105-a aniversare

Femeia a sărbătorit ziua de naștere într-un pub cu rude și prieteni în ciuda coronavirusului.

O locuitoare a Marii Britaniii, în timpul petrecerii cu ocazia celei de-a 105 zile de naștere a dezvăluit secretul longevității sale. Povestea ei a fost relatată de Daily Mail.

Ellen Matthews și-a sărbătorit jubileul la 17 martie într-un pub din orașul englez Northampton. Femeia nu a ascultat recomandările de a evita locurile aglomerate din cauza pandemiei coronavirusului.


Matthews a remarcat că a văzut multe în cei 105 de ani de viață, iar coronavirusul nu o sperie. De asemenea, sărbătorita a vorbit cu jurnaliștii, dezvăluindu-și secretul longevității.

Potrivit britanicei, pentru a avea o viață lungă trebuie să ții pasul cu vremurile. Matthews a menționat că consumă multe legume și alimente sănătoase, dar „nu este împotrivă să se delecteze cu un pahar de vin”. A refuzat să se mute la azil. Este ajutată de o asistentă care vine de trei ori pe zi. În același timp, bătrîna se îngrijește și prepară singură bucatele.

Anterior s-a comunicat că cel mai bătrîn bărbat din lume a devenit un britanic la 111 ani. De asemenea, Korrespondent a mai scris că o americană de 107 de ani a dezvăluit secretul longevității.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load