COVID-19 în MOLDOVA

Nuntă la Hollywood. Celebrul actor Sean Penn s-a căsătorit. Soția sa este mai tânără cu 32 de ani

Nuntă la Hollywood. Celebrul actor Sean Penn s-a căsătorit. Soția sa este mai tânără cu 32 de ani

Celebrul actor american Sean Penn s-a căsătorit cu actriţa australiană Leila George, într-o ceremonie oficiată prin videoconferinţă, transmite ABC."Am avut o nuntă COVID. Aceasta a fost oficiată prin videoconferinţă, iar noi eram acasă cu cei doi fii şi cu fratele meu. Dar am făcut-o până la urmă. Aş putea spune că există factori care te eliberează de constrângerile sociale în timpul pandemiei de COVID", a declarat Sean Penn, într-un interviu.

Actorul a confirmat astfel vestea, care a apărut săptămâna trecută în emisiunea "Late Night with Seth Meyers" şi a precizat că ceremonia a avut loc pe 30 iulie.

Sean Penn are 60 de ani, iar proaspăta soție are 28 de ani. Relația lor a început în 2016. Leila George este fiica actorului Vincent D'Onofrio şi a actriţei Greta Scacchi.


El are doi copii din căsătoria cu Robin Wright: Dylan Frances, 29 de ani, şi Hopper Jack, 26 de ani.

Zvonurile privind căsătoria sa au apărut la sfâşitul săptămânii trecute, când cei doi au fost văzut purtând verighete din aur, iar prietenii au început să-i felicite pe reţelele de socializare.

Actorul a fost căsătorit cu Madonna în perioada 1985-1989 și cu actrița Robin Wright între anii 1996-2000, iar în intevalul 2013 - 2015 a avut o relație cu Charlize Theron.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load