COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 546
Coronavirus stiri: 7938

"Nu stau în fața televizorului": O americancă de 105 ani a dezvăluit secretul longevității

24 noi. 2021,, 19:30   În lume
4462 0

O femeie iubitoare de călătorie de 105 ani din SUA și-a sărbătorit următoarea zi de naștere și a dezvăluit secretul longevității sale. Despre acest lucru a anunțat New Jersey Herald.

Ann McClain și-a sărbătorit data semnificativă în azilul de bătrîni din Newton, New Jersey. Să-și felicite mama cu această mare sărbătoare au sosit fiul și fiica acesteia. S-a anunțat că ziua de naștere a centenarei a devenit una dintre primele sărbători ai beneficiarilor casei de bătrîni de la începutul pandemie COVID-19, transmite Noi.md cu referire la lenta.ru .

Motivul longevității lui McClain a fost divulgat de fiica sa, Kathy Bitterman. Potrivit femeii, principalul este un stil de viață activ. Toată viața i-a plăcut să călătorească, a călătorit împreună cu soțul ei prin toată Europa și chiar a vizitat Africa. "Mama a fost întotdeauna în formă excelentă. Mai degrabă ar face ceva decît să stea în fața televizorului. Cînd s-a mutat la noi la vîrsta de 95 de ani, abia de puteam ține pasul cu ea!", a spus Bitterman.

Personalul pensiunii a remarcat că McClain nu stă niciodată pe loc, ea merge singură, se deservește și nu are probleme grave de sănătate.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X