TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

"Nota de plată" primită de tînăra care a încercat să deturneze un avion britanic

"Nota de plată" primită de tînăra care a încercat să deturneze un avion britanic

Pasagera care a provocat panică la bordul unui avion britanic după ce a încercat să intre în cabina piloților și să deturneze aeronava a primit o notă de plată de la compania aeriană în valoare de 85.000 de lire sterline, adică aproximativ 105.000 de dolari.

Chloe Haines, 25 de ani, este acuzată de Jet2 de „comportament agresiv și periculos” și că i-a pus în pericol pe ceilalți pasageri atunci cînd a încercat să deschidă o ușă a aeronavei la scurt timp după ce aceasta a decolat spre Turcia, relatează CNN.

Ulterior, Chloe a vrut să forțeze intrarea în cabina piloților, cu intenția de a deturna aeronava, în acest timp strigînd încontinuu: „O să vă omor pe toți”.

Tînăra britanică s-a îmbarcat pe data de 22 iunie într-un avion al companiei Jet2, la Stansted, Marea Britanie, spre Dalaman, Turcia, iar imediat după decolare a început să strige: „O să vă omor pe toți pe toți!”. Chloe Haines a fost imobilizată de pasageri și membrii echipajului, iar aeronava a fost escortată de avioane de luptă înapoi, la Stansted.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load