X 
Puterea stiri: 7441
Criza energetică stiri: 1120

Nori de fum au apărut în Crimeea deasupra unei baze militare de lîngă Simferopol

16 aug. 14:45   Război în Ucraina
1858 0

Oleg Kryuchkov, consilier al șefului Crimeei pe politica de informare, a cerut să se aștepte informații oficiale cu privire la apariția fumului negru deasupra unei baze militare, care se află în satul Gvardeyskoye, regiunea Simferopol. Astfel a comentat el în Telegram incidentul.

„Vă rog să așteptați informații oficiale despre Gvardeyskoye de la Ministerul Apărării și să nu faceți zvonuri și versiuni”, a subliniat oficialul guvernamental.

Anterior, Kommersant, citînd locuitorii locali, a raportat nori de fum negru deasupra bazei militare, care este situată în satul Gvardeyskoye, districtul Simferopol. Direcțiile militare, împreună cu organele de drept, verifică versiunea conform căreia atacul asupra depozitului de muniții ar fi putut fi efectuat de un vehicul aerian fără pilot (UAV) de mici dimensiuni, a precizat publicația.

Gvardeyskoye este situat la cîteva sute de kilometri de linia frontului.

În dimineața zilei de 16 august, muniția a detonat în nordul Crimeei. Ajuns la locul stării de urgență, șeful republicii, Serghei Aksenov, a anunțat două victime. El a mai dat asigurări că în prezent viața și sănătatea lor nu sînt în pericol.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав