Noi dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher la 6 ani după accidentul de schi

26 dec. 2019,, 20:02   Război în Ucraina
3724 0

Corinna Schumacher a oferit fanilor noi informaţii despre starea soţului, în pragul împlinirii a şase ani de la accidentului de schi care l-a lăsat pe legendarul pilot de Formula 1 în comă.

A dat declaraţiile în contextul lansării campaniei „KeepFightingMichael” pe reţelele de socializare,.

Pe 29 decembrie 2013, Schumacher, de şapte ori campion Formula 1, a suferit un traumatism cranian grav în urma unui accident de schi din Alpii Francezi, fiind plasat în comă indusă medical timp de şase luni. De atunci, s-au dezvăluit foarte puţine detalii despre starea acestuia, mutat în septembrie 2014 la casa familiei sale de lîngă Lacul Geneva.

În vreme ce fanii se pregătesc să lanseze pagina online „KeepFightingMichael”, pe o reţea de socializare, Corinna Schumacher le-a transmis că „Lucrurile măreţe încep cu paşi mici. Mai multe particule mici pot forma un mozaic imens". „Împreună sînteţi mai puternici, exact la fel cum forţele combinate ale mişcării KeepFighting le dau curaj celorlalţi”, a adăugat ea.

Clubul Kerpen al fanilor din Germania a anunţat că va folosi hashtagul „KeepFighting” pentru campania de socializare care va fi lansată în curînd, acelaşi nume pe care îl poartă şi fundaţia familiei pilotului, care sprijină alte victime ale accidentelor şi investeşte în cercetarea privind leziuni ale creierului şi a măduvei spinării.


Reiner Ferling, preşedintele clubului, a declarat că speră să îl vadă pe Schumacher din nou în public. „Ştim că Michael este pe mîini bune, că primeşte dragoste, siguranţă şi încredere. Michael se poate socoti norocos că are o familie atît de puternică în spatele lui. Ca fan club, îi vom oferi tot sprijinul posibil.”

Corrina Schumacher a declarat în trecut că este dorinţa soţului ei ca starea lui de sănătate să rămînă ascunsă de ochii publicului. „Puteţi fi siguri că se află pe cele mai bune mîini şi că facem tot ce este uman posibil pentru a-l ajuta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?