X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1667

Noi demisii importante în biroul președintelui Ucrainei

24 ian. 10:45   Război în Ucraina
1722 0

Şeful adjunct al Biroului Preşedintelui Ucrainei Kyrylo Timoşenko și-a depus demisia.

El a publicat online documentul în cauză, relatează RBC-Ucraina.

În publicația sa, în care și-a confirmat oficial demisia, Timoșenko a mulțumit și președintelui țării, ucrainenilor și Forțelor Armate ale Ucrainei.

"Mulțumesc președintelui Ucrainei Vladimir Zelenski pentru încredere și oportunitatea de a face fapte bune în fiecare zi și în fiecare minut... Respectele mele! Ne vedem. Cu stimă, Kyrylo Timosenko", a scris Timoșenko în postarea sa.

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a semnat cererea lui Kyrylo Timosenko și a emis deja un decret privind revocarea sa din funcția de șef adjunct al Președinției.


După cum a devenit cunoscut RBC-Ucraina, Timoșenko poate fi numit șef al Administrației Militare Regionale Herson (OVA) și această decizie poate fi luată în viitorul apropiat.

Anterior, un consilier independent al Biroului Președintelui Ucrainei, Oleksiy Arestovich, a scris o scrisoare de demisie. Acest lucru s-a întîmplat după declarația sa despre o rachetă care a lovit o casă din Dnipro, ceea ce a provocat o rezonanță largă.

"Mi-am depus cererea de demisie. Vreau să dau un exemplu de comportament civilizat: o greșeală fundamentală, prin urmare, demisionează", a scris Arestovich.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий