COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Nepotul regelui muzicii rock'n'roll a murit la 27 de ani (FOTO)

Nepotul regelui muzicii rock'n'roll a murit la 27 de ani (FOTO)

Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, a murit duminică, la vîrsta de 27 de ani, a declarat pentru agenţia AFP managerul mamei sale, Lisa Marie Presley, confirmînd astfel o informaţie publicată de site-ul specializat în ştiri mondene TMZ, citat de agerpres.ro.

Managerul Roger Widynowski nu a oferit informaţii cu privire la cauzele decesului. Potrivit TMZ, din primele informaţii reiese că ar fi vorba despre o sinucidere.

Contactat de AFP, biroul şerifului din comitatul Los Angeles, unde este situat oraşul Calabasas, în care se afla Benjamin Keough, nu a oferit niciun comentariu imediat.


Mama lui Benjamin Keough “este complet dărîmată, inconsolabilă şi devastată, dar încearcă să reziste pentru gemenele sale de 11 ani şi fiica sa mai mare, Riley”, a scris managerul într-o declaraţie transmisă AFP. “L-a adorat pe acest băiat”, a adăugat el. “A fost dragostea vieţii ei”.

Benjamin Keough, singurul băiat dintre copiii născuţi de Lisa Marie Presley, s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor.

Câteva fotografii rare cu el stau mărturie ale asemănării cu bunicul său, legenda rock’n’roll Elvis Presley, care a adus acest stil muzical în milioane de case.

“Uneori mă blochez cînd îl văd”, a declarat Lisa Marie Presley la postul CMT în legătură cu asemănarea fiului ei cu Elvis.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Benjamin Keough a primit o ofertă de 5 milioane de dolari în 2009 pentru a înregistra cinci albume. El nu a lansat însă niciun material discografic de atunci.

Bunicul său, Elvis Presley, a murit prematur, la 42 de ani, în 1977.

Regele rock’n’roll a vîndut peste un miliard de discuri în întreaga lume, dintre care 146 de milioane doar în Statele Unite.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load