Nepoata lui Skripal îi cunoaște cei doi presupuși asasini

Nepoata lui Skripal îi cunoaște cei doi presupuși asasini

Nepoata lui Serghei Skripal, Viktoria, spune că îi cunoaște pe Alexandr Petrov și pe Ruslan Boshirov, care sunt învinuiți de tentativă de asasinat asupra rudei sale și zice că cei doi sunt oameni simpli.


„Din sursele mele știu că sunt oameni simpli. Activitatea lui Alexandr Petrov nu este legată de stat”, a spus Viktoria Skripal. Aceasta a adăugat că rudele sale (nr. Serghei și Iulia) ca și cei doi (nr. Petrov și Boshirov) sunt șocați de toate acuzațiile și informațiile care au apărut în ultima perioadă, notează meduza.io.


Nepoata lui Serghei Skripal a mai adăugat că nu crede în versiunea autorităților britanice și că persoana din poză care este dată drept Alexandr Petrov nici nu seamănă cu adevăratul Petrov. Aceasta a mai adăugat că în momentul atacului asupra unchiului său, Alexandr Petrov nu era pe teritoriul Marii Britanii.


Viktoria Skripal a fost una dintre principalele figuri ale televiziunilor de propagandă rusești după delanșarea scandalului cu otrăvirea fostului colonel GRU. Viktoria Skripal a declarat în repetate rânduri că nu poate merge să-și viziteze rudele și că nu crede că Rusia stă în spatele atacului de la Salisbury.


Astăzi și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin a spus că îi cunoaște pe cei doi și că nu vede în acțiunile lor din Anglia ceva criminal.


Amintim că la 5 septembrie, Scotland Yard a anunțat că doi cetățeni ruși sunt oficial suspectați de otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal și a fiicei sale, Yulia.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load