Criza energetică stiri: 774
Preşedintele stiri: 3231
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Nedeoglo: "Interesul nostru comun astăzi este pacea pe întreg teritoriul Moldovei!"

3 mai. 14:00   Război în Ucraina
1688

Toți cetățenii Moldovei au astăzi un singur interes comun - pacea pe întreg teritoriul Republicii Moldova și ei nu au dreptul să permită războiul în țară.


Despre acest lucru a scris pe pagina sa de socializare sctivistul civic, Denis Nedeoglo, relatează Noi.md.

El a îndemnat cetățenii să fie atenți, menționînd că niciun slogan politic nu merită viața lor și viața familiei și prietenilor lor.

"Cu toții avem astăzi un singur interes comun - pacea în întreaga Moldova! Acesta este singurul obiectiv de dragul căruia merită astăzi să sacrificăm! Noi nu avem dreptul să permitem un război pe teritoriul Moldovei noastre! Sînt sigur că fiecare cetățean al Moldovei, indiferent de ce mal al Nistrului trăiește, ce opinii politice are, ce limbă vorbește și ce religie mărturisește, văzînd soarta Ucrainei, poate trage concluzii dacă dorește război pe pămîntul său. Și sînt sigur că răspunsul este negativ", a scris Denis Nedeoglo.

El a îndemnat toți cei cu gînduri necurate, toți cei care doresc distrugerea Moldovei, indiferent de poziția geografică pe Glob, să lase țara noastră în pace.

7

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав