AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 890
Criza energetică stiri: 718

Navele rusești au ieșit în Marea Neagră, unde se îndreaptă navele SUA

14 apr. 2021,, 13:00   Război în Ucraina
1647 0

Fregata, navele de rachetă și desant ale Flotei Mării Negre a Rusiei au ieșit în largul mării pentru a efectua focuri de artilerie în cadrul unei verificări, au anunțat reprezentanții serviciului de presă al flotei.

“Un detașament al navelor Flotei Mării Negre a ieșit în mare pentru a efectua focuri de artilerie în cadrul unei proceduri de verificare a forțelor flotei după o perioadă de instrucțiuni în perioada de iarnă”, se anunță în mesaj.

Se menționează că detașamentul de navei e compus de fregata “Admiral Makarov”, navele mici de rachetă “Graivoron” și “Vîșni Volocek”, navele de rachetă pe pernă de aer “Samum”, dragorul “Ivan Golubeț”, precum și nave mari desant. Echipajele efectuase deja antrenamente pentru depășirea unui cîmpi minat convențional.

“În mare echipajele navelor vor efectua focuri de arme particulare și comune asupra unor ținte pe apă și aeriene. Rolul unui inamic convențional vor îndeplini scuturile-țintă maritime”, au adăugat reprezentanții flotei.

Totodată, în procedura de verificare a navelor vor fi implicate avioane și elicoptere ale aviației maritime și apărare antiaeriană a flotei.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав