COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 524
Coronavirus stiri: 7844

Navele rusești au ieșit în Marea Neagră, unde se îndreaptă navele SUA

14 apr. 2021,, 13:00   În lume
1469 0

Fregata, navele de rachetă și desant ale Flotei Mării Negre a Rusiei au ieșit în largul mării pentru a efectua focuri de artilerie în cadrul unei verificări, au anunțat reprezentanții serviciului de presă al flotei.

“Un detașament al navelor Flotei Mării Negre a ieșit în mare pentru a efectua focuri de artilerie în cadrul unei proceduri de verificare a forțelor flotei după o perioadă de instrucțiuni în perioada de iarnă”, se anunță în mesaj.

Se menționează că detașamentul de navei e compus de fregata “Admiral Makarov”, navele mici de rachetă “Graivoron” și “Vîșni Volocek”, navele de rachetă pe pernă de aer “Samum”, dragorul “Ivan Golubeț”, precum și nave mari desant. Echipajele efectuase deja antrenamente pentru depășirea unui cîmpi minat convențional.

“În mare echipajele navelor vor efectua focuri de arme particulare și comune asupra unor ținte pe apă și aeriene. Rolul unui inamic convențional vor îndeplini scuturile-țintă maritime”, au adăugat reprezentanții flotei.

Totodată, în procedura de verificare a navelor vor fi implicate avioane și elicoptere ale aviației maritime și apărare antiaeriană a flotei.


0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X