COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Navalinîi a relatat cum decurge recuperarea

Aleksei Navalinîi a vorbit într-o postare pe rețelele de socializare cum se simte. Liderul opoziției ruse a menționat că deja merge încetișor și a revenit pe rețele sociale.

„Să vă spun cum decurge recuperarea mea. Este deja un drum clar, chiar dacă îndepărtat. Acum puțin timp nici nu recunoșteam oamenii, nu puteam vorbi și nu înțelegeam ce se pretrece”, s scris Navalinîi pe pagina sa de Facebook, transmite tv8.md.

De asemenea, politicianul a menționat că de la începutul recuperării medicii de la clinica din Berlin veneau în fiecare dimineață în palată pentru a-l ajuta să contruiască cuvinte: „Acest lucru mă aducea în culmea disperării, pentru că chiar dacă înțelegeam în principiu ce vrea medicul de la mine, nu înțelegeam de unde se iau aceste cuvinte. De unde se iau aceste cuvinte și cum să faci așa ca ele să însemne ceva, îmi era necunoscut. În principiu, cum să-mi manifest disperarea tot nu știam. De aceea, tăceam”.

Acum politicianul a anunțat că poate să meargă, chiar dacă se deplasează cu greu, că înțelege ce înseamnă o scară și că pe ea oamenii urcă sau coboară.

Mai în glumă, mai în serios Navalinîi a spus că datorită medicilor a revenit pe rețelele sociale, iar acum înțelege ce înseamnă un post și cum se pun like-urile.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load