COVID-19 în MOLDOVA

Navalinîi a fost transportat pentru tratament în Berlin

Navalinîi a fost transportat pentru tratament în Berlin

Avionul cu politicianul Alexei Navalinîi la bord a aterizat pe aeroportul din Berlin. Acest lucru este demonstrat de datele de la serviciul FlightRadar24, scrie Meduza. Zborul din Omsk a durat aproximativ șase ore. După aterizare, Navalinîi va fi dus la clinica Charite.

Avionul a ajuns în Omsk din Germania în dimineața zilei de 20 august. Atunci se presupunea că Navalinîi va fi preluat și dus imediat la Berlin, dar medicii din Omsk au interzis transportul, invocând „starea sa instabilă”. Permisiunea medicilor a fost primită abia târziu seara.

Amintim că un avion pentru Navalinîi a fost trimis de Fundația „Cinema pentru Pace”, care în 2018, l-a adus în Germania în același mod pe participantul la Pussy Riot, Piotr Verzilov, la care medicii germani au descoperit ulterior semne de otrăvire.


Navalinîi a început să se simtă rău în avion, în timp ce se deplasa de la Tomsk, oraş din Siberia, la Moscova. Amintim că purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi declarase că, după părerea ei, politicianul a fost otrăvit cu ceva adăugat în ceai. „Acesta a fost singurul lucru pe care l-a consumat de dimineață. Medicii spun că toxina a fost asimilată mai repede prin lichidul fierbinte. Acum Alexei este fără cunoștință”, a spus purtătoarea de cuvânt, adăugând că politicianul a fost internat în reanimare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load