Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

NATO spune că rezultatele negocierilor dintre Rusia și Ucraina trebuie evaluate cu atenție

30 mar. 16:00   Război în Ucraina
1693

Trebuie de evaluat cu atenție rezultatele negocierilor dintre Rusia și Ucraina care au avut loc la Istanbul pe 29 martie. Acest lucru a cerut comunității internaționale Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, relatează RIA Novosti.

"Haideți să fim precauți în evaluarea unor poziții luate", a spus secretarul general. În opinia sa, Moscova a subestimat posibilitățile de rezistență ale armatei ucrainene și și-a supraestimat puterea. "Acest lucru explică necesitatea sa de a-și revizui planurile în conformitate cu dezvoltarea conflictului", a sugerat el.

Anterior, membrul delegației ruse, consilierul Președintelui Federației Ruse, Vladimir Medinski, a declarat că negocierile dintre Rusia și Ucraina au fost constructive, iar Moscova va da un răspuns în curînd propunerilor Kievului privind soluționarea conflictului. El a numit propunerile părții ucrainene drept un pas constructiv spre compromis.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав