COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Musk susține că nu va primi vaccinul anti-COVID

Elon Musk, CEO-ul Tesla, nu intenţionează să primească un vaccin COVID-19 atunci cînd unul devine disponibil, a declarat l pentru Kara Swisher de la The New York Times într-un episod al podcastului „Sway” publicat luni.

Musk a spus că el şi copiii săi nu riscă să contracteze COVID, prin urmare, nu intenţionează să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

Musk, care a NEGAT în mod repetat severitatea coronavirusului, a reiterat anumite opinii fără baze ştiinţifice cu privire la COVID-19. El a spus, de asemenea, că el crede că a avut boala în ianuarie, înainte să se fi răspîndit în SUA.

Musk a fost sincer despre criza coronavirusului încă de la început şi a contestat frecvent atît datele din jurul virusului, cît şi răspunsul guvernului la acesta, în special comenzile de şedere la domiciliu.

„În esenţă, ceea ce trebuie făcut ar fi să nu iniţiezi un blocaj pentru întreaga ţară, ci oricine este expus riscului să fie pus în carantină”, a spus Musk.


Cercetările au arătat că ordinele de şedere la domiciliu adoptate între martie şi mai ar fi putut preveni milioane de infecţii şi sute de mii de decese în SUA.

Elon Musk spune că el şi familia sa nu vor primi un vaccin împotriva coronavirusului atunci cînd va fi disponibili.

Musk a discutat despre sentimentele sale cu privire la virus într-un episod din „Sway”, un podcast găzduit de Kara Swisher, publicat luni de The New York Times. În timpul conversaţiei lor, Swisher l-a întrebat pe CEO-ul Tesla dacă el sau familia lui vor primi un vaccin COVID-19 odată ce acesta va fi disponibil, la care Musk a spus că nu o va face pentru că „nu riscă să contracteze COVID şi nici copiii mei”.

Nu există nicio dovadă că Musk şi familia sa sunt mai puţin sensibili la virusul extrem de contagios care a ucis pînă acum peste 200.000 de americani de toate vîrstele.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load