X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 150
Transnistria stiri: 1458

Musk a amenințat că va interzice tehnologia Apple în companiile sale

11 iun. 13:04   Externe
3078 0

Omul de afaceri Ilon Musk a declarat că, dacă Apple integrează tehnologiile OpenAI în noul său sistem de operare, va interzice utilizarea tehnologiei corporației în companiile sale.

În rețeaua de socializare X, antreprenorul a scris că utilizarea inteligenței artificiale de către Apple va duce la breșe grave în securitatea datelor utilizatorilor.

"Este absolut absurd faptul că Apple nu este suficient de inteligentă pentru a-și crea propria inteligență artificială, dar cumva este capabilă să garanteze că OpenAI vă va proteja securitatea și confidențialitatea! Apple nu are nicio idee despre ce se întîmplă cu adevărat atunci cînd încredințează datele tale către OpenAI", a scris Musk. El a adăugat că toți vizitatorii întreprinderilor sale vor trebui apoi să predea dispozitivele Apple la intrare, unde acestea vor fi stocate într-o „cușcă Faraday”, un dispozitiv care limitează expunerea la cîmpurile electromagnetice externe.

Apple a anunțat, în cadrul unei prezentări recente, un acord cu producătorul de ChatGPT OpenAI pentru a utiliza tehnologia companiei în produsele sale și a prezentat o serie de noi funcții proprii de inteligență artificială.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав