COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Muntenegru deschide parțial aeroporturile țării

Muntenegru deschide parțial aeroporturile țării

Aeroporturile internaționale din Muntenegru, la Podgorica și Tivat se vor deschide pe 20 mai pentru aviație generală, aceasta va fi prima etapă a lor de a reveni la muncă, a declarat șeful întreprinderii "Aeroporturile din Muntenegru, Danilo Оrlandich.

Consiliul Național de coordonare a bolilor infecțioase de pe lîngă conducerea Guvernul Muntenegrului a aprobat luni deschiderea cît mai curînd a ambelor aeroporturi internaționale din țară pentru aviația de uz general cu caracter comercial și necomercial, relatează ria.ru

"Aeroporturile din Muntenegru, în prima etapă, care începe mîine, vor fi deschise pentru sosirile și plecările aviației de uz general, care pot fi private și de afaceri. Este un semnal important pentru noi toți în Muntenegru și în afara frontierelor sale, el arată intenția seriosă a statului și responsabilitatea în etape de a deschide hotarea pentru cetățenii străini în viitorul sezon turistic", a postat directorul aeroportului marți pe Facebook.


Anterior, Muntenegru a închis frontierele pentru străini și transport internațional din cauza pandemiei COVID-19. Potrivit ultimelor date ale Institutului de Sănătate Publică din țară, de la începutul pandemiei au fost depistați 324 de bolnavi, nouă persoane au decedat, iar 311 de cetățeni s-au vindecat. Guvernul a început în luna mai să atenueze măsuri restrictive, au deschis plaje, cafenele și restaurante. Prim-ministrul Dușco Markovich a anunțat dorința de a deveni "prima direcție fără coronavirus".

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load