Un actor vestit a trăit un adevărat stres în timpul zborului

Un actor vestit a trăit un adevărat stres în timpul zborului

Jason Momoa, în vîrsta 39 de ani, se afla la bordul avionului său privat care decolase din Palm Springs, California cu destinaţia Phoenix, Arizona.

Aeronava a efectuat o aterizare de urgenţă pe un aeroport din Statele Unite după ce pilotul a suspectat că motorul a luat foc.

Actorul din "Aquaman" a publicat un videoclip pe Instagram în care povestește ce s-a întîmplat. Jason Momoa a părut relaxat și a glumit cu fanii de pe rețelele de socializare spunînd că la 30 de minute după ce s-a ridicat în aer "avionul a vrut să pornească un incendiu".

Avionul privat a aterizat în siguranță și a fost întîmpinat pe pistă de echipaje de pompieri. "Se pare că o să mergem cu maşina", a mai spus actorul. Departamentului local de pompieri 3601 din Palm Springs a transmis că incendiul s-a dovedit a fi fost o alarmă falsă.

Jason Momoa a devenit cunoscut pentru rolul Ronon Dex din „Stargate Atlantis”, dar și pentru rolul lui Khal Drogo din serialul HBO, "Game of Thrones". De asemenea, el a apărut în filmul "Aquaman" din 2018, regizat de James Wan.

Actorul care este considerat un sex simbol la Hollywood are două fetiţe, Lola Iolani şi Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, cu soția lui, actriţa Lisa Bonet.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load