COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

"Mossad" a procurat pentru Israel 30 de aparate ALV și mii de măști N95

"Mossad" a procurat pentru Israel 30 de aparate ALV și mii de măști N95

Serviciul de Informații Externe al Israelului ("Mossad") a efectuat o operațiune de achiziționare și livrare în statul evreiesc a unui nou lot de echipamente medicale cu cerere crescută în condițiile pandemiei de coronavirus, transmite site-ul israelian Israel Defense.

Potrivit publicației, pe 29 martie, în țară a sosit un lot de 30 de aparate de ventilație artificială a plămînilor( ALV), cîteva milioane de măști chirurgicale, precum și 25 de mii de măști antivirale cu un grad special de protecție — N95. În mesaj se afirmă că în următoarele zile "Mossad" va livra în Israel încă 160 de aparate ALV.

La 19 martie, Directorul General al Ministerului Sănătății, Moshe Bar Siman-Tov, a vorbit despre finalizarea cu succes a operațiuni de livrare din străinătate a unui lot de seturi pentru efectuarea testelor pentru SARS-CoV-2. Potrivit lui, un rol deosebit în ea l-a avut Serviciul de Informații Externe și conducătorul său, Josie Cohen.


Pe 26 martie, agenții de informații externe au adus în Israel încă 400 de mii de seturi pentru diagnosticarea infecției de coronavirus.
Anterior s-a anunțat că sistemul israelian de sănătate are doar 2864 aparate ALV și doar 1437 dintre ele sînt libere (30 sînt defecte).

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load