Cazul Șor stiri: 599

Moscova ar fi fost atacată din nou

7 sep. 09:45   Război în Ucraina
5031 0

Rusia a raportat că a doborît mai multe drone, una din ele – în regiunea Moscovei, alte două – la Rostov. Prima dronă ar fi căzut în apropiere de aeroportul „Jukovskii”, scriu canalele de Telegram. Autoritățile din Rusia comunică doar despre o persoană rănită care a refuzat spitalizarea și mai multe mașini avariate.

Primarul Moscovei Serghei Sobianin a declarat că sistemele de apărare antiaeriană, noaptea trecută, au doborît o dronă în orașul Ramenskoe din regiunea Moscovei, situat la 30 km de capitala Rusiei, notează Noi.md cu referire la newsmaker.

„În această noapte, la Ramenskoe, forțele de apărare aeriană au oprit o tentativă de atac cu dronă asupra Moscovei. Nu există pagube sau victime la locul căderii resturilor de rachetă. La fața locului lucrează serviciile de urgență”, a menționat Sobianin, pe Telegram.

Canalul de Telegram Mash a scris că bucățile de rachetă au căzut în orașul Ramenskoe, nu departe de aeroportul „Jukovskii”. Publicația menționat că, urmare a exploziei, ferestrele caselor din apropiere au fost doborîte.

Guvernatorul regiunii Rostov Vasilii Golubev a declarat pe Telegram că sistemele de apărare aeriană au doborît două drone în și regiunea Rostov, una – în apropiere de Rostov-pe-Don, a doua – în centrul orașului. Potrivit lui Golubev, o persoană a suferit răni însă a refuzat spitalizarea.


El a mai spus că, urmare a doborîrii dronelor, au fost avariate mai multe mașini.

Canalele de Telegram au fost publicate și imagini cu incendiile care au avut loc în centrul Rostovului. Se presupune că locul de prăbușire a dronei se află la cîteva străzi de sediul districtului militar de sud.

De menționat că în ultimele săptămîni autoritățile din Rusia au raportat mai multe atacuri cu drone asupra regiunilor Federației Ruse, în special asupra Moscovei.

3
0
0
4
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?