X 

Moscova a fost atacată din nou cu drone

30 iul. 09:05   Război în Ucraina
2233 0

Mai multe drone au atacat Moscova la primele ore ale dimineții de duminică, provocînd o explozie la o clădire de 50 de etaje din capitala Rusiei.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, pe canalul său Telegram, a scris că după atacul cu drone o persoană a fost rănită în urma exploziei dintr-o clădire.

„Un agent de securitate a fost rănit într-o clădire în urma exploziei. Geamurile de la primul pînă la etajul al patrulea au fost spulberate în urma unui atac cu drone”, au confirmat serviciile de urgență.

În urma incidentului, traficul de-a lungul străzii Testovskaia din zona orașului Moscova a fost blocat, iar Aeroportul Vnukovo din Moscova a fost închis temporar pentru sosiri și plecări.Ulterior, cursele au fost reluate, transmite Noi.md cu referire la ziarulnational.md.

Potrivit departamentului rus de apărare, la atac au luat parte trei drone: una dintre ele a fost distrusă în aer deasupra districtului Odințovo din regiunea Moscovei, celelalte două au fost suprimate electronic în aer și au căzut pe teritoriul orașului Moscova.

Circumstanțele celor întîmplate urmează a fi stabilite. În timp ce Ministerul rus al Apărării spune că atacul a fost din partea ucrainenilor, Kievul nu a comentat, deocamdată, acuzațiile.

6
0
0
4
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?