Momentul în care un veteran de război se întîlnește cu o fostă iubită (VIDEO)

Momentul în care un veteran de război se întîlnește cu o fostă iubită (VIDEO)

Un veteran american al debarcărilor din Normandia a venit la comemorările a 75 de ani de la acest moment istoric cu o singură dorinţă: să o reîntîlnească pe fosta lui iubită franţuzoaică.Fostul soldat o văzuse ultima oară în 1944, atunci cînd au fost despărţiţi de război. Americanul nu a uitat-o niciodată pe femeia de care se îndrăgostise... şi acum cu ajutorul unor jurnalişti, a regăsit-o.


 


KT Robbins avea 23 de ani în 1944, atunci cînd batalionul său a staţionat într-o mică localitate din estul Franţei. Acolo s-a îndrăgostit pînă peste cap de o tînără franţuzoaică de 18 ani, Jeannine Ganaye. Într-o dimineaţă, militarul a fost trimis pe front. A fost ultima oară cînd cei doi s-au văzut. După război, americanul s-a întors acasă, unde şi-a făcut o familie. Dar inima lui a rămas mereu în Franţa.Veteranul a revenit în Franţa abia după 75 de ani, la ceremoniile dedicate debarcării din Normandia. Nişte jurnalişti francezi care-i cunoşteau povestea au găsit-o pe Jeannine.


-Este în viaţă.


-Fără glumă?


-Şi o vom întîlni!


-O vom întîlni?


-Este în viaţă şi vă aşteaptă.


Te-am iubit mereu. Te-am iubit mereu. Mereu ai fost în inima mea”, i-a spus KT Robbins, veteran de război, femeii.


M-am gîndit mereu la el. M-am gîndit că poate e undeva acolo, că poate va veni”, spune Jeannine Ganaye, iubita pierdută.După cîteva ore emoţionante petrecute împreună, cei doi s-au despărţit din nou.


„Jeannine, te iubesc”, i-a transmis KT Robbins fostei iubite înainte de despărțire.


El are acum 98 de ani iar ea, 92. Amîndoi sînt văduvi acum şi au promis că se vor revedea.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load