COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1042)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6578(+9)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

Momentul în care un pui de husky este părăsit pe marginea unui drum

29 iul. 20:00   În lume
1894 0

Destinul unui pui de husky părăsit pe marginea unui drum s-a schimbat brusc.

Un trecător a filmat momentul în care cîinele a fost abandonat, filmulețul a făcut înconjurul internetului și o familie l-a luat deja în grijă pe blănos.

Acesta este puiul de husky a cărui poveste a devenit virală pe internet. A fost abandonat pe marginea unei şosele din statul american Texas. Momentul a fost surprins de un activist pentru drepturile animalelor, care a filmat cum un bărbat îi desface lesa cîinelui, apoi se urcă într-un autoturism și pleacă. Blănosul a încercat în zadar să ajungă din urmă maşina. Înregistrarea a ajuns și la o familie din regiune, care a decis să-l adopte.

Maddie Clapsaddle: “L-am văzut cum alerga în spatele mașinii și mi s-a rupt inima.”

Katherine Clapsaddle: “Am știut în momentul acela că e cîinele meu și că trebuia să-l aduc acasă.”


Cățelul se află deja în grija familiei, procedura de adopție fiind în plină desfășurare. Puiul a fost botezat Nanook - după un personaj canin din filmul “Băieții pierduți”, care își apără stăpîna de vampiri. Cei care l-au luat acasă au organizat o adevărată petrecere pentru el.

Dar micul animal încă are nevoie de multă odihnă.

“Obosește foarte repede, doarme foarte mult pentru că e încă un pui.”

Cît despre foștii proprietari ai cîinelui, polițiștii le-au dat de urmă după două zile. Un bărbat de 68 de ani, șoferul autoturismului, a fost arestat pentru cruzime față de animale. Iar autoritățile urmează să-l trimită în spatele gratiilor și pe cel care a lăsat puiul pe marginea drumului.Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽