Momente de groază pentru mii de pasageri ai unei nave de croazieră

Momente de groază pentru mii de pasageri ai unei nave de croazieră

O navă de croazieră aparţinînd companiei Norwegian Cruise Lines, care transporta mai mult de o mie de pasageri, s-a lovit de geamandurile de ancorare din Puerto-Rico. Cazul este elucidat de Daily Mail.


Nava Epic a navigat din Port Canaveral, Florida, și urma să efectueze o croazieră de șapte zile spre Insulele Virgine. Cu toate acestea, în a treia zi, nava a fost trimisă în portul San Juan din Puerto-Rico din cauza unei defecțiuni. Cînd nava a ajuns la chei, a intrat într-o ambardee.


Unul dintre martori a filmat cele întîmplate și a postat videoclipul în rețea. În el se poate vedea  cum nava imensă loveşte două geamanduri  de ancorare, care imediat se scufundă, iar în spatele scenei se aud strigătele pasagerilor șocați.


Reprezentanții Norwegian Cruise Lines au raportat că niciunul dintre călători și echipaj nu a suferit traume. „Pasagerii au debarcat și comunicăm îndeaproape cu autoritățile locale pentru a evalua daunele", a adăugat agentul companiei de croazieră.


Cu toate acestea, mulți pasageri au fost indignați din cauza călătoriei perturbate și încearcă să afle dacă vor compensa daunele.


În ianuarie 2018, un pasager navei de croazieră Norwegian Breakaway a filmat o furtună de zăpadă, în care s-a pomenit nava în timpul călătoriei din New York spre Bahamas. La revenire, nava s-a confruntat cu condiţii meteo defavorabile, iar căpitanul a refuzat categoric să schimbe cursul.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load