COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6871

Moderatorii Telegram au blocat îndemnurile la violență în timpul revoltelor din SUA

19 ian. 07:43   În lume
2832 0

Moderatorii messenger-ului Telegram au blocat sute de îndemnuri publice la violență în timpul protestelor din SUA la începutul lunii ianuarie, a declarat fondatorul serviciului Pavel Durov pe canalul său oficial.

"La începutul lunii ianuarie, o echipă de moderatori ai Telegram a început să primească un număr tot mai mare de mesaje despre activitățile publice legate de acțiunile cetățenilor americani. Echipa a acționat decisiv, oprind canalele americane care promovează violența. Datorită acestor eforturi, săptămîna trecută moderatorii noștri au blocat sute de îndemnuri publice la violență", se arată în comunicat, transmite tass.ru.

"Procentul utilizatorilor din SUA este mai puțin de 2% din numărul total, dar noi urmărim cu atenție situația", a menționat Durov, subliniind că Telegram salută protestele și dezbaterile pașnice, dar condițiile de utilizare a serviciului interzic distribuirea îndemnurilor publice la violență.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽