AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 48
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Moartea unui francez din cauza vaccinului a fost recunoscută drept sinucidere, familia a rămas fără asigurare

16 ian. 11:11 (reactualizat 16 ian. 21:20)   Război în Ucraina
4148

În Franța, o mare rezonanță publică a căpătat cazul unui bogat om de afaceri parizian în etate care a murit în urma administrării vaccinului anti-coronavirus.

Bărbatul și-a cumpărat o poliță de asigurare de viață pentru milioane de dolari în favoarea copiilor și nepoților săi, dar după moartea sa, asigurătorii au refuzat să plătească compensația necesară, scrie publicația ediția online Unser Mitteleuropa, cu referire la avocatul familiei.

Compania de asigurări a declarat: întrucît medicii au recunoscut că moartea bărbatului a survenit ca urmare a vaccinării, iar contractul a exclus utilizarea preparatelor experimentale, inclusiv a vaccinurilor împotriva coronavirusului, rudele nu pot primi banii.

Familia decedatului a dat în judecată asigurătorii, dar a pierdut cazul. Judecătorii au recunoscut moartea bărbatului drept sinucidere, care, de asemenea, nu este un caz de asigurare.

În verdict, instanța a subliniat că "efectele secundare ale vaccinului experimental sînt făcute publice, iar decedatul nu putea să nu știe despre riscurile existente atunci cînd s-a vaccinat în mod voluntar."Judecătorii au menționat, de asemenea, că în Franța nu există nicio lege sau reglementare care să oblige administrarea vaccinurilor”.


Publicația a menționat că acest caz, și un caz similar în Statele Unite, au avut loc pe fondul constrîngerii din partea statului la vaccinare și încălcarea drepturilor oamenilor.

În același timp, portalul nu a indicat cu ce vaccin a fost vaccinat omul de afaceri decedat, dar anunță că bărbatul a participat la a treia fază de experimentare a preparatului.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав