COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Miss Anglia anunță că renunţă la acţiunile caritabile și se reangajează ca medic

Miss Anglia anunță că renunţă la acţiunile caritabile și se reangajează ca medic

Bhasha Mukherjee, fostă Miss Anglia în 2019 şi reprezentată a Marii Britanii la Miss World, a anunţat că renunţă la acţiunile caritabile pe care le desfăşura în această perioadă pentru a da o mână de ajutor în lupta coronavirusului.

Mukherjee s-a ocupat în ultima perioadă cu acţiuni caritabile desfăşurate în mai multe ţări din Africa şi Asia, însă a ales să revină în Anglia şi să se reangajeze la fostul spital în care lucra pentru a-i ajuta pe bolnavii infectaţi cu noul coronavirus.

Tânăra a fost contactată de foştii săi colegi de la spitalul Pilgrim care i-au relatat că situaţia este gravă şi le-ar prinde bine o mână de ajutor. Mukherjee nu a stat pe gânduri, şi-a sunat foştii şefi şi le-a spus că vrea să se întoarcă.


Ea a declarat pentru CNN că a simţit că este greşit să poarte coroana de Miss, chiar şi în scopuri umanitare, în timp ce oamenii din întreaga lume mor din cauza coronavirusului şi colegii ei lucrează din greu în spitale.

Bhasha Mukherjee s-a întors în Marea Britanie miercuri cu British High Commission în Calcutta pentru a găsi un zbor din India către Frankfurt, apoi spre Londra.

"Nu există un moment mai bun pentru mine să fiu Miss Anglia şi să ajut Anglia într-o perioadă cînd are nevoie", a afirmat ea.

Fosta câştigătoare a Miss Anglia a stat 14 zile în carantină după revenirea în ţară, iar acum este pregătită să îşi reia profesia de bază, cea de medic.

”Am vrut să mă întorc acasă. Am vrut să mă întorc acasă cît mai repede şi să încep să muncesc cât mai repede”, a mai declarat Mukherjee pentru CNN.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load