X 
Incendii stiri: 559
Criza energetică stiri: 1684

Ministerul rus de Externe a spus cît de mult au cîștigat Statele Unite din situația din jurul Ucrainei

8 dec. 2022,, 16:30   Război în Ucraina
2161 0

Viceministrul rus de Externe Serghei Riabkov a spus că Washingtonul face bani frumoși din situația din jurul Ucrainei, relatează TASS.

„Lăcomia complexului militar-industrial american nu are limite. Iar ceea ce se întîmplă în Ucraina și în jurul ei este doar un pretext pentru a stîrni poftele, inclusiv pe cele financiare”, crede diplomatul.

Americanii profită de criza actuală supraîncărcînd sursele de energie și reaprovizionarea cu armele aliate, a spus el.

Totodată, el a remarcat că demersurile întreprinse de Washington vizează anularea perspectivelor de revenire a Kievului la un dialog politic cu Moscova în format de negocieri. „Declarațiile alarmante [SUA] încurajează, de fapt, regimul de la Kiev să escaladeze în timp ce se bazează pe ajutorul Statelor Unite și al altor țări NATO”, a spus Ryabkov.

La începutul lunii noiembrie, politologul Dmitri Levy a descris modul în care Washington a făcut bani din conflictul din Ucraina. Potrivit acestuia, americanii au făcut întotdeauna bani din orice conflicte, iar în cazul Ucrainei, acest lucru se întîmplă în mare măsură prin vînzarea de arme și investiții în complexul militar-industrial, care au un efect pozitiv asupra economiei țării în ansamblu.

15
1
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий