COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 774 327 INFECTAȚI 290 043(+1018)   TRATAȚI 273 920     DECESE 6713(+18)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2924
Puterea stiri: 6781

Ministerul Culturii din Ucraina l-a exclus pe Kirkorov din "lista neagră"

28 iun. 07:49   În lume
1202 0

Cîntărețul rus Filip Kirkorov a fost scos din "lista neagră" a Ministerului Culturii și Politicii de informare a Ucrainei (MCPI), se spune pe site-ul Ministerului.

"Conform noii scrisori a Serviciului de securitate al Ucrainei, cu o cerere de retragere a scrisorii anterioare privind includerea lui Filip Kirkorov din lista preliminară a persoanelor care reprezintă o amenințare la adresa securității naționale a Ucrainei, MCPI îl exclude pe Kirkorov din această listă", se arată în mesaj.

În august 2015, Ministerul a publicat o listă cu figuri ale culturii, inclusiv din Rusia, care "reprezintă o amenințare la adresa securității naționale" a Ucrainei. Pe "lista neagră" a Ministerului Culturii se află 200 de persoane, Kirkorov nu se regăsește printre ele.

Anterior, Ministerul Culturii din Ucraina, la recomandarea Serviciului de securitate al Ucrainei, l-a inclus pe Kirkorov în lista persoanelor care reprezintă o amenințare la adresa securității naționale a țării. Kirkorov a răspuns includerii sale în "lista neagră" cu o melodie în limba ucraineană.

Anterior, rapperul rus Morgenstern a dat în judecată SBU - el cere excluderea sa din lista persoanelor care reprezintă o amenințare la adresa securității naționale.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽