Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

Mierea de manuka, cel mai puternic antibiotic natural

5 feb. 04:30   Externe
2712 1

Mierea de manuka este recunoscută drept cel mai puternic antibiotic natural. De asemenea, este dovedit ca fiind unul dintre cele mai sănătoase alimente cunoscute pînă în prezent.

Arborele de manuka există doar în Noua Zeelanda și în unele regiuni din Australia. Deoarece această plantă se găsește în zone foarte greu accesibile existînd cazuri unde stupii de albine trebuie transportați cu elicopterul la plante, la miere de manuka originală preț mic ar însemna între 150 și 200 de lei, ajungînd și la 1000 de lei pentru unele sortimente mai speciale.

Recunoscuta drept cel mai eficient și puternic antibiotic natural, mierea de manuka deține o serie de proprietăți curative cu potențial extrem de ridicat în tratarea unor afecțiuni gastro-intestinale, ale aparatului respirator, ale epidermei, ale cavității bucale, și nu numai.

Studiile au dovedit faptul că mierea de manuka împiedică microbii să afecteze țesuturile umane stopînd astfel dezvoltarea unor infecții acute. De asemenea, s-a dovedit științific că mierea de manuka este indicată pentru tratarea rănilor sau în vederea blocării biopeliculelor bacteriene, responsabile de imunizarea bacteriilor împotriva antibioticelor obișnuite. Există cazuri cum ar fi infecțiile cu stafilococ unde mierea de Manuka a fost folosită ca tratament iar rezultatele au fost mai bune decît în cazul unui tratament cu antibiotice convenționale. Este foarte bună ca întăritor de sistem imunitar și antiinflamator atît pentru adulți cît și pentru copii.

Mierea de Manuka are proprietăți antibacteriene și este bogată în antioxidanți și protejează orice răni împotriva infecțiilor microbiene. Accelerează, de asemenea, procesul de vindecare și funcționează ca un dezinfectant. Poate trata arsurile, ulcerațiile și orice altă rană care nu se vindecă rapid sau este predispusă la infecții.


În timp ce majoritatea oamenilor evită să consume prea multe dulciuri pentru a-și proteja dinții, acest îndulcitor natural este ingredientul perfect pentru a îmbunătăți sănătatea orală și pentru a ucide orice bacterii dăunătoare din gură care pot provoca cariile dinților sau orice alte probleme legate de dinți sau gingii. Această miere aduce beneficii și pielii. Datorită proprietăților sale antibacteriene, mierea de manuka este cel mai bun tratament pentru acnee.

9
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?