Michael Schumacher şi-a serbat ziua de naştere în Spania

14 feb. 2019,, 23:30   Război în Ucraina
3498 0

Michael Schumacher (50 de ani), fostul campion de Formula 1, a fost dus de un elicopter privat din Elveţia în Spania, unde şi-a petrecut sărbătorile de iarnă şi ziua de naştere.

Potrivit revistei germane Bunte, specializată în urmărirea persoanelor celebre, Michael Schumacher a plecat alături de familie, îngrijitori şi gărzile sale de corp pe 20 decembrie. Aceştia s-au cazat la vila luxoasă a familiei din Mallorca şi au sărbătorit acolo Crăciunul, Revelionul şi ziua de naștere a lui Michael Schumacher, pe 3 ianuarie 2019, cînd acesta a împlinit 50 de ani.

Vila Yasmin, folosită drept casă de vacanţă, a fost achiziţionată în vara anului trecut, pentru 30 de milioane de euro. Aceasta este situată lîngă plaja din Cala Llamp, în sud-vestul coastei din Mallorca şi oferă vederi impresionante la mare. Proprietatea i-a aparţinut lui Florentino Perez, preşedintele Real Madrid, care a pus-o la vînzare în 2017, după moartea soţiei sale, scrie seemallorca.com.

Revista Bunte mai scrie pe site că în varianta tipărită va publica fotografii cu Michael Schumacher în Mallorca.

Michael Schumacher a suferit un accident grav în 2013, la schi, şi s-a ales cu răni grave în zona capului, intrînd în comă. Ulterior, despre acesta s-a scris că şi-a revenit, însă nu este conştient. Deşi au trecut mai bine de cinci ani de la acel moment, familia fostului pilot evită să ofere detalii suplimentare cu privire la starea de sănătatea a cestuia, dorind să păstreze discreţia. Din iunie 2014, de cînd a apărut informaţia că Michael Schumacher a ieşit din comă, aproape că n-au mai existat informaţii despre starea campionului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?