TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Schumacher este conștient: ce spune medicul

Schumacher este conștient: ce spune medicul

Septuplul campion de Formula 1, Michael Schumacher, care a suferit o traumă gravă la cap în iarna anului 2013, este conștient, scrie Le Parisien.

Potrivit informaţiilor anterioare difuzate de presă, sportivul de 50 de ani a fost transportat în secret la secția de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Georges Pompidou din Paris. Acum, de sănătatea sa se va îngriji specialistul în tratamentul insuficienței cardiace, profesorul Philippe Menache.

"Da, el se află în secţia mea. Vă pot asigura că este conștient", citează publicaţia pe unul dintre angajații instituției medicale.


Schumacher a fost rănit grav în urmă cu aproape șase ani cînd a căzut în timp ce schia în Meribelul francez. Pilotul de F1 a primit o leziune la cap, cu multiple leziuni la ambele emisfere ale creierului, după care s-a aflat în comă timp de cîțiva ani.

Iarna trecută, în mass-media au apărut informaţii că sportivul nu mai este ţintit la pat și nu mai are nevoie de ventilatorul pulmonar.

Ulterior, a devenit cunoscut faptul că Schumacher și familia sa au părăsit vila din Geneva și au plecat în Mallorca, unde au petrecut sărbătorile de iarnă, sărbătorind tot acolo Crăciunul, Anul Nou și ziua de naștere a campionului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load