X 
Arşiţa stiri: 181
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Metodă neobișnuită de reciclare: Brazi de Crăciun, serviți ca desert pentru elefanți

1 ian. 2022,, 00:00   Externe
3493 0

Elefanții și alte animale de la grădina zoologică din Berlin au fost răsfățați la masă cu pomii de Crăciun rămași nevînduți. Este în același timp o bucurie și o metodă mai neobișnuită de reciclare.

Andreas Knieriem - director Zoo Berlin: Multe animale sînt foarte încîntate de brazii de Crăciun. Conțin multe uleiuri esențiale, acele sînt proaspete. Pentru animale sînt ca bomboanele, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro.

Christiane Reiss - purtător de cuvînt Zoo Berlin: Avem o mică tradiție de Crăciun sau, mai degrabă, o tradiție după Crăciun la grădina zoologică din Berlin. În fiecare an, toți brazii de Crăciun care nu au ajuns în sufrageriile din Berlin sînt dați animalelor. Adică avem comercianți cu care lucrăm care ne livrează copaci netratați. Îi primim la două-trei zile după sărbătoare. Le place foarte mult mirosul, pentru că miroase complet diferit de mîncarea normală. Forma este incitantă. În mod normal nu mănîncă ceva atît de țepos și multora le place cum le gîdilă limba. Acele, gustul rășinii, sînt ceva nou, ceva interesant. De aceea este o joacă foarte populară și un ospăț delicios.

Бизоны, зоопарке


елка, олень,

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав