COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mesajul unor pompieri după ce au stins incendiul de la locuința unui bărbat

Mesajul unor pompieri după ce au stins incendiul de la locuința unui bărbat

Proprietarul unei case salvate din incendiile de vegetație din Australia a descoperit un mesaj lăsat de pompieri. Continentul australian se confront cu cele mai puternice incendii din ultimii ani.

Paul Sekfy a fost unul dintre cei ai căror case au fost salvate de pompierii australieni. Cînd s-a întors la locuința sa, bărbatul a descoperit un mesaj lăsat în urmă de salvatori, scrie CNN.

“A fost o plăcere pentru noi să-ți salvăm locuința. Ne pare rău că nu am putut să-ți salvăm șopronul. P.S. Ți-am rămas datori cu niște lapte”.


În timpul operațiunii de stingere a incendiilor, pompierii au luat din frigiderul lui Sekfy o sticlă de lapte, avînd în vedere că nu mîncaseră nimic întreaga zi. După ce și-au încheiat misiunea, pompierii au luat decizia să-l înștiințeze, totuși, pe proprietar că și-au însușit ceva din frigiderul său.

“Nu este nevoie să-mi plătească laptele. Totul se poate rezolva cu cîteva doze de bere. Am pierdut două șoproane, mai multe echipamente și o bicicletă”, a declarat bărbatul a cărui casă a fost afectată de incendii.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load