Merkel, despre starea ei de sănătate

Merkel, despre starea ei de sănătate

Cancelarul german, Angela Merkel, a dat asigurări miercuri că se simte “foarte bine”, după o nouă criză de tremurat în timpul unei ceremonii oficiale, a treia de acest fel în mai puţin de o lună, relatează AFP şi Reuters, potrivit Agerpres.


“Mă simt foarte bine. Lumea nu trebuie să-şi facă griji”, a spus şefa guvernului german într-o conferinţă de presă.


Ea a fost văzută din nou tremurînd miercuri în timpul unei ceremonii, al treilea incident de acest fel în mai puţin de o lună, stîrnind întrebări despre starea sa de sănătate.


Acest nou episod s-a produs aproape de prînz în timpul unei ceremonii oficiale la sediul cancelariei, unde ea îl primea pe premierul finlandez Antti Rine.


Angela Merkel era în picioare alături de omologul său finlandez ascultînd imnurile naţionale ale celor două ţări cînd a început să tremure.


Totuşi, tremuratul său a fost mai puţin intens decît prima dată, la 18 iunie, într-un prim incident în prezenţa preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, pe care ea l-a pus pe seama unei deshidratări legate de căldura puternică de la acel moment de la Berlin.


Şefa conservatoare a guvernului, care va împlini 65 de ani în cîteva zile, a fost surprinsă tremurînd şi la 27 iunie în timpul ceremoniei oficiale de preluare a funcţiei de către noul ministru al Justiţiei la Berlin, însă pînă acum a dat asigurări că nu are probleme de sănătate.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load