X 
Arşiţa stiri: 170
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Merkel, despre planurile sale după plecarea din funcția de cancelar

5 mai. 2021,, 15:45   Externe
2317 0

Cancelarul german Angela Merkel a declarat că nu are timp să se gîndească la viitorul ei după plecarea din funția de cancelar, ea intenționează să o facă după pensionare.

Merkel, care este cancelarul federal al Germaniei din 2005, a declarat anterior că mandatul său actual este ultimul. În septembrie vor avea loc alegeri parlamentare în Germania, în urma rezultatelor urmînd să se formeze un nou guvern cu un nou cancelar.

„Munca necesită acum mult de la mine în timpul pandemiei, așa că nu am timp să mă gîndesc la ce voi face după. Și apoi (după pensionare - n.red.) voi dormi puțin, voi face plimbări în natură și mă voi gîndi despre ce anume vreau - aștept cu nerăbdare, dar deocamdată voi fi fericită să-mi fac treaba", a spus Merkel la un eveniment care marchează 76 de ani de la eliberarea Olandei de sub ocupația nazistă, răspunzînd la o întrebare despre planurile sale după demisie.

Ca răspuns la replica moderatorului că un astfel de răspuns înseamnă că nu este vorba încă despre pensionare, Merkel a declarat: „Vom vedea”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав