X 
Arşiţa stiri: 183
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Merkel a declarat că "sănătatea" nu o vor împiedica să fie cancelar

19 iul. 2019,, 17:10   Externe
2119 0

Declarația lui Merkel vine după ce ea a fost văzută tremurînd în public de cel puțin trei ori în lunile recente, lăsînd loc îngrijorărilor despre posibilele probleme de sănătate care ar putea să-i afecteze abilitatea de a conduce guvernul german, relatează Sputnik Internațional.

Cancelarul a negat îngrijorările despre sănătatea ei și a spus că este capabilă să își îndeplinească profesia.

”Pot să îndeplinesc acest rol... Am un interes personal puternic în sănătatea mea și, așa cum am spus, anul 2021 este finalul muncii mele politice”, a spus Cancelarul în timpul unei conferințe de presă la Berlin, glumind că ea speră că ”va fi și o altă viață” (după politică).

Primul episod straniu de tremurat a fost observat de presă în timpul întîlnirii cu președintele Ucrainei Volodimir Zelensky pe 18 iunie.

Ea a explicat mai tîrziu că situația ei a fost cauzată de căldura extremă, dar o săptămînă mai tîrziu tremuratul s-a întîmplat din nou în timp ce șefa Guvernului stătea de vorbă într-un birou cu președintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier.


A treia oară, ea a avut un episod de tremurat în timpul discuțiilor cu premierul finlandez Antti Rinne în Berlin. Mai tîrziu, Merkel a fost văzută șezînd pe scaun la cîteva evenimente, ceea ce era o încălcare a protocolului în anumite cazuri.

Totuși, autoritățile germane s-au abținut de la a face comentarii pe această temă, declarînd simplu că nu există probleme majore de sănătate în cazul Cancelarului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав