X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Melcii au creat probleme la alegerile din Belgia

11 iun. 00:00   Externe
2903 0

În Belgia, melcii au devenit o problemă pentru alegători la alegerile pentru Parlamentul European și Parlamentul federal al țării. Despre acest lucru a anunțat postul local de radio Premiere.

Potrivit presei, melcii mănîncă citațiile care ajung la belgieni prin poștă. Se știe că alegătorii din zonele rurale au avut cel mai mult de suferit, deoarece numărul melcilor a crescut acolo din cauza zilelor răcoroase și ploioase, relatează gazeta.ru.

Participarea la alegerile din Belgia este obligatorie. Pentru prima neprezentare se aplică o amendă de 80 de euro și pînă la două mii de euro dacă sînt mai mult de patru absențe. Persoanele sînt chemate la alegeri prin citații.

Înainte de aceasta, s-a anunțat că la Karlsruhe, în sud-vestul Germaniei, doi membri ai Consiliului municipal din partea partidului de dreapta „Alternativa pentru Germania” (AdG) au fost atacați. Incidentul a avut loc în apropierea unei cafenele din centrul orașului. Persoane mascate necunoscute au atacat trei persoane, printre care și doi politicieni de la AdG. Poliția a declarat că victimele au fost rănite ușor. Forțele de ordine au reținut cinci persoane, iar după ce au fost identificate, acestea au fost eliberate. Filiala locală a AdG a susținut că în atac au fost implicați activiștii de stînga.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав