COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Medic spaniol: Cum pot degrada plămînii în trei zile de infecție cu COVID-19 (FOTO)

Medic spaniol: Cum pot degrada plămînii în trei zile de infecție cu COVID-19 (FOTO)

Un medic pneumolog din Spania a postat pe Twitter două radiografii care arată cum s-au degradat, în numai trei zile, plămînii unui tînăr de 28 de ani care a făcut o formă gravă de Covid-19.

„Pentru cei care cred că sînt nemuritori și continuă să iasă în parc fără să acorde atenție ordinului de a rămîne acasă, acestea sînt radiografiile unui băiat de 28 de ani intubat la Terapie Intensivă în spitalul meu, pentru #coronavirus. Indiciu: plămînii sînt negri, albul este pneumonie”, a scris medicul pe Twitter. Prima fotografie este în a 12-a zi de boală a tînărului, a doua îi înfățișează plămînii în a 15-a zi de boală, transmite digi24.ro.

Situația este dramatică în Spania în privința cazurilor de Covid-19. Riscă să se degradezeși mai mult și să se apropie de recordurile nedorite ale Italiei. Spania, cu o populație de circa 46 de miloane de locuitori (mai mică decît a Italiei, care are 60 de milioane de locuitori), a depășit deja China la numărul de decese cauzate de coronavirus, în numai trei săptămîni.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load