Preşedintele stiri: 3600

Mass-media: Indonezia confirmă prezența lui Putin și Zelenski la summitul G20

11 oct. 2022,, 17:15   Război în Ucraina
2004 0

Ministrul indonezian de externe Retno Marsudi a declarat că președintele rus Vladimir Putin și președintele ucrainean Vladimir Zelenski vor participa la summitul G20 de la Bali, relatează Okezone.

„Răspunsul la invitația noastră este încă pozitiv”, a spus ea.

Potrivit acesteia, ministerul său „continuă să stabilească contacte cu șefii celor două state”, dar situația este extrem de instabilă.

Anterior, secretarul de presă al președintelui Ucrainei Vladimir Zelenski, Serghei Nikiforov, a comentat informațiile despre decizia sa de a participa la summitul G20.

Înainte de aceasta, secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a declarat că Casa Albă nu are informații despre întîlnirea președinților SUA și Rusiei, Joe Biden și Vladimir Putin, la summitul G20. Ea le-a spus reporterilor despre acest lucru la un briefing.


Ea a adăugat că SUA nu au nicio dovadă că Rusia se pregătește să folosească arme nucleare, dar a cerut o detensionare a retoricii publice.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий