TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Mașina care au cumpărat-o cu 100 de dolari, vîndută cu o sumă uriașă

Un cuplu din Statele Unite a primit o ofertă de 1 milion de dolari pentru o maşină celebră pe care o cumpăraseră cu ani în urmă la preţul de 100 de dolari.

Vestitul autovehicul a apărut într-un film al seriei James Bond din 1977.

În 1989, cuplul din Long Island, New York, a plătit doar de 100 de dolari pentru o maşină abandonată la un centru de depozitare. Tranzacţia a avut loc în cadrul unei licitaţii pe nevăzute, ceea ce înseamnă că nici vînzătorul, nici cumpărătorii nu ştiau ce se află în garajul respectiv. Cei doi au descoperit cu stupoare că deveniseră proprietarii unei maşini sport Lotus Esprit din 1976, care fusese folosită la filmările celebrei pelicule din seria James Bond, „Spionul care mă iubise”.

În film, faimoasa maşină se transformă în submarin şi lansează rachete sub apă, scenele fiind repere importante pentru cinematografia vremii.

Ani mai tîrziu, cei doi au primit o ofertă de la nimeni altul decît Elon Musk. Acesta le-a propus să îi vîndă maşina pentru suma de 1 milion de dolari. Proprietarii au acceptat.


Recent, Musk a scris pe Twitter că designul camionetei Cybertruck a fost influenţat de cel al Lotusului din „Spionul care mă iubise”.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load