AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 464 358  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 251     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 400
Transnistria stiri: 906
Criza energetică stiri: 729

Mărturii din procesul lui Alec Baldwin: Scenariul nu prevedea ca actorul să tragă cu arma

18 noi. 2021,, 09:30   Război în Ucraina
1545 0

Scenariul filmului „Rust” nu prevedea ca actorul să tragă focuri de armă în momentul în care a împușcat-o din greșeală pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, potrivit mărturiilor dintr-un proces intentat actorului, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro.

Supervizoarea de scenariu Mamie Mitchell, cea care a sunat la poliție după tragedia de pe platoul de filmare din New Mexico, este cea care a depus plîngere împotriva actorului.

Avocatul ei l-a acuzat pe actor că „juca ruletă rusească” cînd a tras cu arma, fără să o verifice.

Baldwin și producătorii filmului, care au fost de asemenea citați în proces, nu au comentat încă această informație.

Actorul de la Hollywood a distribuit anterior pe rețelele sociale declarațiile unui membru al echipei de filmare, care respingea sugestiile că platoul de filmare nu era sigur.


Autoritățile investighează încă incidentul din 21 octombrie care a avut loc pe platourile de filmare ale westernului „Rust”. Nimeni nu a fost pus sub acuzare în acest moment.

Plîngerea depusă de Mitchell susține că scenariul presupunea trei planuri apropiate - unul pe ochii lui Baldwin, altul cu o pată de sînge pe umăr și unul „în timp ce își ducea mîna la toc și scotea pistolul”.

„Nu era nimic în scenariu despre pistolul care a fost descărcat de Baldwin sau de orice altă persoană”, se arată în plîngere.

Într-o conferință de presă, avocata ei, Gloria Allred, a descris comportamentul lui Baldwin și al producătorilor filmului drept „imprudent”, acuzîndu-i că nu au respectat protocoalele de siguranță.

Potrivit datelor primite de instanță, Baldwin a primit arma de la asistentul de regie al filmului, care nu știa că pistolul conține muniție reală și care a spus că e sigur, strigînd „pistol rece”.

Allred a mai spus că Baldwin „a ales să joace ruleta rusească atunci cînd a tras cu o armă fără să o verifice și fără ca armurierul să facă acest lucru în prezența lui”.

Mitchell stătea la mai puțin de 1,2 m distanță de Baldwin cînd arma a fost descărcată, potrivit plîngerii.

„Retrăiesc împușcăturile și sunetul exploziei, din nou și din nou”, le-a spus ea reporterilor.

Este a doua plîngere depusă pentru incident, după ce tehnicianul echipei de filmare l-a acuzat pe Baldwin de „neglijenţă”.

Armuriera filmului, care a fost responsabilă pentru armele și muniția de pe platou, a spus că nu știe cum a ajuns muniția reală în acel pistol.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав