COVID-19 în MOLDOVA

Maldive oferă izolări de lux pentru cei care lucrează la distanță

Maldive oferă izolări de lux pentru cei care lucrează la distanță

Un birou cu vedere la ocean, un asistent personal „dedicat”, băuturi non-stop și un serviciu de spălătorie gratuit.

Acest lucru s-ar putea citi ca o listă de dorințe a unui lucrator la distanță, pe care o stațiune de lux din Maldive tocmai a lansat-o printr-un „pachet de lucru”, cu toate aceste beneficii și multe altele.

Nautilus Maldives, care s-a redeschis pe 1 septembrie, oferă călătorilor șansa de a-și schimba munca din rutina de acasă, înființând birou la rezervația biosferei UNESCO din atolul Baa, timp de până la 21 de zile.


Cu toate acestea, o astfel de experiență de lucru nu este ieftină. Un sejur de șapte nopți la una dintre cele 26 de case de pe plajă cu vedere la ocean are un preț de 23.250 USD, în timp ce un sejur de două săptămâni sau trei săptămâni „va subția” buzunarele oaspeților cu 37.850 de dolari, respectiv 52.000 de dolari.

Potrivit echipei de la The Nautilus, lucrătorilor aflați la distanță li se vor oferi „o izolare incredibilă” în stațiune, care se află pe propria insulă privată, împreună cu sesiuni zilnice de yoga, fitness și meditație și o croazieră privată cu delfinii la apusul soarelui la bordul uneia dintre iahturi de lux.

Cei care rezervă pachetul au, de asemenea, opțiunea de a lucra pe o bancă de nisip retrasă, cu propriul birou personal și o copertină umbrită pentru câteva ore pe zi – o scenă care va crea o agitație la orice apel video de lucru.

Dornic să atenueze orice îngrijorare din partea vizitatorilor cu privire la intrarea în Maldive, stațiunea subliniază că imigrația „și alte procese” vor fi tratate în numele oaspeților în timp ce se relaxează într-un salon privat de la aeroport.

Maldivele este deschis în prezent tuturor turiștilor cu condiția să aibă dovada unui test PCR negativ Covid-19 efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de plecarea de la destinația inițială.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load