Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Mai mulţi răniţi, după ce peste o sută de maşini s-au ciocnit, pe o autostradă din China

24 feb. 00:23   Externe
2294 0

Mai multe persoane au fost rănite după ce peste o sută de maşini s-au ciocnit, pe o porţiune acoperită de gheaţă a unei autostrăzi, în oraşul Suzhou din China, a relatat acesta fiind cel mai recent accident cauzat de condiţiile de vreme extremă, potrivit Reuters.

Filmările dramatice ale televiziunii de stat CCTV şi de pe reţelele sociale arată numeroase maşini îngrămădite la întâmplare pe autostradă, una fiind îndoită grav şi ridicată în aer. Peste tot se văd împrăştiate sticlă şi resturi.

În ultimele săptămâni, părţi extinse din Chian au fost lovite de valuri de frig, viscol şi ploaie îngheţată, afectând transportul la un moment în care milioane de oameni se grăbesc acasă pentru a sărbători Anul Nou lunar.

În timpul acestei săptămâni, guvernul a sporit răspunsul la urgenţe din cauza temperaturilor sub limita îngheţului şi a început planuri de răspuns pentru fluxul de transport, provizii şi electricitate în provincii şi oraşe precum Beijing, Hebei, Shanxi, Anhui şi Hubei, a relatat Xinhua.0
0
0
6
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?