COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6730

MAE al Rusiei a numit cele mai des întîlnite motive pentru interzicerea intrării străinilor în Rusia

6 sep. 07:26   În lume
1006 0

De cele mai multe ori, străinilor li se interzice intrarea în Rusia din cauza încălcării repetate de către aceștia a legislației administrative. Despre acest lucru a anunțat RIA Novosti cu referire la Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit agenției, încălcarea legislației în 2021 a devenit cel mai frecvent motiv de refuz. Ministerul a mai spus că străinilor li s-a refuzat deseori intrarea din cauza depășirii termenilor stabiliți de ședere temporară în țară în timpul șederii anterioare în ea. Se remarcă faptul că în total există 22 de motive pentru a interzice temporar cetățenilor altor state să intre în Rusia.

Anterior s-a anunțat că, începînd cu 29 decembrie a acestui an, Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei va începe să emită carduri de plastic migranților, care va conține date despre efectuarea amprentării și fotografii. Se menționează faptul că cardurile de plastic cu cip-uri vor fi emise dacă va exista posibilitatea tehnică.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽