X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1412

Macron a convocat Consiliul de securitatea în legătură cu atacul terorist din Rusia

24 mar. 22:32   Externe
2552 0

Președintele francez Emmanuel Macron a convocat Consiliu privind apărarea și securitatea națională a Franței în legătură cu atacul terorist de la Crocus de lîngă Moscova.

Acest lucru a fost raportat de Agenția France-Presse la 24 martie. Reuniunea a început la Palatul Elysee la ora 19:30. Reuniunea este consacrată atacului terorist și consecințelor acestuia.

Împușcăturile și incendiul au avut loc în seara zilei de 22 martie, înainte de un concert la Crocus City Hall din Krasnogorsk, în apropiere de Moscova. Mai mulți bărbați îmbrăcați în camuflaj și fără măști au luat cu asalt sala, împușcînd oamenii și aruncînd bombe .

Potrivit ultimelor cifre, 137 de persoane au fost ucise, dintre care trei copii. Margarita Simonyan, șefa grupului media Rossiya Segodnya și a canalului de televiziune RT, a declarat că numărul victimelor a crescut la 143.

Potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență, 152 de persoane au fost rănite în atac. Președintele rus Vladimir Putin a declarat ziua de 24 martie zi de doliu național.

0
1
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав